Lidt om mig selv - Fotograf Lise Nielsen

- gør det, der giver dig overskud

Når jeg tænker på mine billeder, karakteriseres de ved at være naturlige, stemnings fyldte og ærlige.  De skal vække Følelser, Forundring og Fænge beskueren. Billeder skal have personlighed. Jeg elsker følelserne i de små og store øjeblikke. Alle de smukke detaljer og stemninger, der bare venter på at blive portrætteret og fotograferet.

Selvom du ikke har prøvet at blive fotograferet tidligere, så vær ganske tryg. Jeg guider dig igennem hele seancen og rådgiver dig, inden du møder op, omkring tøj og farvesammensætning. Under fotograferingen får du løbende instrukser, når jeg fotograferer dig. Det plejer at være rigtig sjovt for os begge. Undervejs ser du de billeder der tages, og sammen arbejder vi os hen imod det bedste resultat.

Billederne bliver en del af min portfolio, og kan blive slået op på sociale medier. I 2019 – 2022 begynder min rejse fra amatør til professionelfotograf med en master fotografuddannelse på Key Point Photography i Odense.

Heldigvis er min fotografiske rejse ikke slut. Jeg udvikler mig hver dag og glædes over smukke motiver samt at i kan lide mine billeder.

Fotografering er en stor passion i mit liv. Siden 2018 har jeg fotograferet som spotter for Aarhus Stiftstidende, hvor jeg tager reportagefoto af virksomheds-, musik- og mange andre arrangementer i og omkring Aarhus. Mine billedgallerier findes på spotted.stiften.dk. og under fanen “Erhverv”. I 2022 blev jeg fotograf hos Min Drømmedag, en velgørenhedsorganisation, der laver eventyrlige oplevelser for børn med livstruende sygdomme. I 2023 begynder jeg som fotograf for Aarhus Festuge.

Samarbejdspartnere og kunder

- jeg samarbejder med