Erhvervsfotografering

Mit navn er Lise Nielsen, og jeg er fotograf med en ambition og passion for at skabe de mest professionelle og skarpe billeder i erhvervsregi. Erhvervsfotografering kan foregå på enhver location. Jeg ønsker at give dig en professionel oplevelse og fantastiske billeder. Se et udpluk af erhvervsbilleder nedenfor. 

_LN93986

Powerpull Ørum Djurs

Publikum var mødt talstærkt op til en fed dag på banen i Ørum, hvor store, vilde traktorer og masser af røg sørgede for at der var knald på.

Se flere billeder her  
_LN93872

AGF vs. SIF

VAR-show kostede SIF sejeren. Det var højdramatisk, hvor SIF først scorede to mål i overtiden, inden AGF udlignede til 2-2 på et straffespark.

Se flere billeder her  
_LN93510

Wayward Dawn

Wayward Dawn`s afskedskoncert på HeadQuaters var mørk, ond og rå. Sammen med Fordærv leverede de en kaotisk, højtempofyldt og intens lytteoplevelse.

Se flere billeder her  
_DSC2270

Dance For Hope

Trods silende regn mødte et talstærkt publikum op i Mindeparken for at høre opera og se ballet.

Se flere billeder her  
_DSC2102

Red Bull Dance Your Style

På Train var der én-mod-én streetdance konkurrence, hvor danserne battlede til uforudsigelige hits. Alle stilarter var velkomne, og danserne skulle med kreativitet, improvisation og uforudsigelighed vinde publikums hjerter -for det var dem, der bestemte, hvem der vandt.

Se flere billeder her  
_DSC1483

Verdensballetten Sostrup Slot & Kloster

Operasangere, musikere og solodansere fra de ypperste balletkompagnier gav publikum en unik oplevelse med ballet, opera og klassisk musik i smukke omgivelser på Sostrup Slot.

Se flere billeder her  
_DSC0984

Gregory Boyd, Klostertorvet

Glad, opløftende soul, jazz, funk og gospel på Klostertorvet, hvor Gregory Boyd gav publikum en ægte New Orleans Mardi Gras-Fest.

Se flere billeder her  
_DSC0793

Miriam Mandipira

Jazz Festival på Cafe Støj, hvor Miriam Mandipira leverede en charmerende og powerfuld jazz, soul og blues koncert.

Se flere billeder her  
_LNP6956

Nana Rashid Aarhus Jazz Festival

Med et nyt take på klassiske jazzgreb tryllebandt Nana Rashid publikum på VinDanmark med sange fyldt af melankoli, eftertænksomhed og glæde.

Se flere billeder her  
_DSC0279

Aarhus Stiftstidende Jydsk Derby med hattekonkurrence

Årets største galopdag med hatte- og publikums konkurrence blev afholdt på Jydsk Væddeløbsbane. Trods omskifteligt vejr var stemningen i top, og den indendørs tribune kom i brug, når det regnede.

Se flere billeder her  
_LNP6416

Aarhus Pride Drag Party

Der blev varmet op til Aarhus Pride med Dragshow i Ridehuset, hvor publikum tog del i showet og havde en fest.

Se flere billeder her  
_LNP6122

Gastronomi mod Cancer

Velgørenhedsarrangement hvor alle penge går ubeskåret til Børnecancerfonden. Kokkene og de frivilliges tid, råvarer, vine ect. er doneret eller sponsoreret. Kokkene bag aftenens storslåede menu kommer fra nogle af Danmarks største toprestauranter; Dak Wichangoen (Sjette Frederiks Kro/Masterchef), Jack Cramer (Ruths Hotel), Michel Michaud (tidl. Faldsledkro, Brøndum Hotel, Ruths Hotel, Molskroen, Kong Hans m.m.), Kristoffer Ringsing (Molskroen) og Morten Pfeiffer Rasted (Nocla, tidl. Domestitic, konditorholdet).

Se flere billeder her  
_LNP6073

KæmpeKor Koncert i Aarhus Domkirke

I de sidste mange år har Sangkraft Aarhus samarbejdet med Aarhus Jazz Orchestra om KæmpeKor-projektet, hvor skolebørn på tværs af kommunen synger sammen med nogle af byens elitekor som Sct. Klemens Drengekor, Det Jyske Musikkonservatoriums Pigekor og Aarhus pigekor til akkompagnement af Aahus Jazz Orchestra. I alt 260 sangere og en stor oplevelse at være med til, både for de deltagende børn, musikere og for publikum.

Se flere billeder her  
_DSC8489

The Ocean Race

Aarhus er som den første danske bu nogensinde vært for The Ocean Race -verdens hårdeste havkapsejlads.

Se flere billeder her  
_LNP5950

Vestergadefest

En solberiget lørdag var Vestergade afspærret og pyntet med flag og fyldt med god stemning, masser af liv, udeservering og musik.

Se flere billeder her  
_DSC8181

Distinguished Gentlemen`s Ride, DGR

Mere end 250 velklædte mænd og kvinder på stilfulde maskiner indtog gågaden i Odder. Målet var at samle penge ind til at forske i prostatakræft. Motorcyklerne kørte langs vandet til Moesgaard og Aarhus Midtby for at slutte af med pølser og musik i Åbyhøj.

Se flere billeder her  
_LNP5517

Flying Superkids

Mere end 900 publikum oplevede et fantastisk show , fængende sange, et virvar af glimmer og farver og unge mennesker fra 8- 21 år, der fyldte den specialdesignede scene med alt fra elitespring til eksplosive dansetrin.

Se flere billeder her  
_DSC6364

The Colosseum Fight Night

En aften fuld af action med kampe indenfor Muay Thai, Kickboksning og boksning. Aftenens højdepunkter var to WBC titler, der blev kæmpet om, en national og europæisk titel.

Se flere billeder her  
_LNP4944

Cirkus Arena

Bubber og Julie Berthelsen er tilbage i manegen sammen med et hold af verdens bedste artister. De fremmødte børn og voksne fik en morsom og livsbekræftende oplevelse

Se flere billeder her  
_LNP4735

Havnerundfart M/S HELENE

De mange fremmødte fik en unik sejltur med spændende fortællinger om byens historie og udvikling set fra vandet, imens der blev sejlet rundt om den nye bydel Aarhus Ø og ind i lystbådehavnen.

Se flere billeder her  
_LNP4563

YAAAAS, Drag Show Stakladen

Stakladen bød velkommen til et brag af en aften, da Faux Moe og Mariah Freefall afholdte Aarhus' største Drag Show med en kavalkade af drag performere fra hele Danmark. Et show med glitter, glamour, sjov og alvor

Se flere billeder her  
_LNP4432

Jyske og Fynske Mesterskaber i Sports Acrobatik

HEI-Hallen slår dørene op for dette års Jyske og Fynske Mesterskaber i Sports Acrobatik. En dag i gymnastikkens navn.

Se flere billeder her  
_DSC3857

Aarhus Symfoniorkester i Folkehuset

Et fyldt Folkehus genlyder af skønne klassiske toner og fejende salonmusik ledsaget af små anekdoter, der giver smil på læben og glimt i øjet hos de mange fremmødte.

Se flere billeder her  
_LNP4191

Gratis fyraftenskoncert på Rådhuset

Arbejdsdagen afrundes på en afslappet og stemningsfuld måde med Aarhus Symfoniorkester i Rådhuset, hvor man kommer helt tæt på musikken

Se flere billeder her  
_DSC3697

Koncert med konservatoriets strygeorkester

Koncert med konservatoriets strygeorkester i Skt. Lukas Kirke. Musikalske interaktioner, der udfordrer det gængse forhold mellem komponist, musiker og publikum samt mellem dirigent, solist og orkester.

Se flere billeder her  
_DSC3245

House of The Secret: Glamazon Edition

En uforglemmelig aften på Kasernecafeen med kvalitetsunderholdning og empowerment i selskab med talentfulde kunstnere i glitter, glamour, latter og altomfavnende fabulousness.

Se flere billeder her  
_LNP3691

Sound Society HiFi Messe

En luksus oplevelse for øre, øjne og sjæl i Hotel Royal, der lægger sine historiske og eksklusive suiter til en international high-end udstilling af musik- og lydanlæg. Hver af de over 40 suiter byder på unikke lydoplevelser. Lørdag opleves den reneste og mest ægte lyd af 1500 mennesker.

Se flere billeder her  
_DSC2533

Live Wrestling 6

45 minutters intens wrestling blev overværet af børn og voksne, der heppede på deres favoritter og bu´ede modstanderne ud. I sidste runde gik tre wrestlere i ringen imod hinanden. Borde og popcorn fløj gennem luften. Efter showet var der mulighed for at komme op i ringen, og lære fif og tricks af wrestlerne.

Se flere billeder her  
_DSC2178

Roundnet Aarhus x Padleground

Roundnet er en forening, der tilbyder træning eller arrangerer kampe forskellige steder i Aarhus. I dag møder 16 m/k op for at spille padeltennis, det gav sved på panden, godt selskab og højt humør.

Se flere billeder her  
_LNP3406

Tricked esport

Alle, der er vilde med esport og computerspil, får en sjov formiddag, hvor de spiller på topkvalitets gaming-stationer og får en snak med trænerne om gode vaner i computerspillet. I Tricked går over 350 børn og unge til esport-undervisning i deres fritid. Her spiller de deres yndlingsspil på hold med nye holdkammerater.

Se flere billeder her  
_DSC2049

Bryllupsmesse

Årets største messe i Aarhus løb af stablen i weekenden. Her kunne findes ALT til den stor dag fra brudekjoler, blomster, herretøj, vielsesringe, bryllupskager, borddækning og meget mere. Der var masser at se på og blive inspireret af - både for gom og brud.

Se flere billeder her  
_DSC1184

Dragshow på Folkestedet

Med glimmer og jokes, strudsefjer, skyhøjt hår og stiletter indtog de fantastiske drags scenen på Folkestedet i weekenden.

Se flere billeder her  
_DSC0991

Pokalkvartfinale Bakken Bears vinder over Horsens IC

Der er fuldt hus med masser af fans, der begejstres over Bakken Bears sejr over Horsens IC. Det Jyske Basketderby betyder ekstra meget denne gang, da taberen er ude af pokalturneringen. Sidst de to hold mødtes var det slut sekunderne og kun to point, der afgjorde kampen til Bakken Bears´ fordel.

Se flere billeder her  
_LNP3096

Nytårskur

Året starter frisk med en frisk vandretur i Marselisborgskoven. Herefter er der hav bad. Turen sluttes af på stranden med bobler og skål ved bålet.

Se flere billeder her  
_DSC0377

Nytårsdyk Nordic Diving

Nordic Diving har et af landets mest varierede dykkeruddannelses programmer. Traditionen tro er der Nytårsdyk ved Moesgård, hvor der efter dykket serveres bobler og kage. Vandet er 8 grader varmt, hvilket er meget mildt for årstiden.

Se flere billeder her  
LNP_3033

Pokalkamp, Bakken Bears vs. Værløse Blue Hawks

Bakken Bears havde hjemmebane fordel og fejede Værløse Blue Hawks ud af banen i en målrig kamp - i hvert fald for Bakken Bears

Se flere billeder her  
LNP_2349

Lucia i Kajak

Ved Det lille hus på havnen spredes lys i mørket til Aarhus Kano- og Kajakklubs årlige Lucia arrangement. På grund af overraskende meget is på havn og kanal bliver arrangementet i første omgang aflyst. Heldigvis kommer nogle få, smukt pyntede, kajakker i vandet, og gennemfører Luciaoptoget. Aarhus Efterskole synger Luciasang og Mou Foodtruck uddeler gratis smagsprøver på deres lækre suppe. Publikum var mødt talstærkt op, og fik en smuk juleoplevelse

Se flere billeder her  
LNP_1642

Cirkus Jul

En magisk julefortælling for hele familien i cirkusteltet. Børnebøgerne vækkes til live, når Buster Oregon Mortensen, Tante Andante, Snøvsen, den lille pige med svovlstikkerne og næsehornet Otto sammen med den seje Dinodreng, tre fantastiske cirkusartister og et veloplagt band optræder i manegen.

Se flere billeder her  
LNP_1482

Fysikshow

Fysikshow er en gruppe fysik- og nanostuderende med en særlig trang til at formidle deres faglighed eksplosivt. Her blev vist spektakulære eksperimenter spækket med eksplosioner, røgskyer og meget mere.

Se flere billeder her  
LNP_1185

Aarhus Fight Night -The Colosseum

Et veloplagt publikum er mødt op for at se og heppe på professionelle og amatør kampsportsudøvere, der kæmper imod hinanden, i 3 minutter, med al deres styrke, blod, sved og tårer for at vinde.

Se flere billeder her  
LNP_9240

FunSkate Aarhus

FunSkate er en begynder konkurrence i kunstskøjteløb for skøjtere i alle aldre med fokus på at lære, hvordan man konkurrerer, og mest af alt at have det sjovt. Der er en fantastisk stemning blandt publikum og skøjterne.

Se flere billeder her  
LNP_8814

ID-Dommedag i Ridehuset Randers

Omkring 200 unge kreative mennesker inden for musik, kunst og teater mødes en gang om året for at skabe en performance, der er en blanding af musik, kunst, lys, teater og dans.

Se flere billeder her  
LNP_6538

Drag Show på Kasernecaféen

Alle havde en fest. Der var glimmer, god stemning og skyhøje stiletter masser af pang farver og uhygge.

Se flere billeder her  
LNP_6268

Tivoli er smukt pyntet op til halloween. Mørket genlyder af børnelatter og gys.

Tivoli er smukt pyntet op til halloween. Mørket genlyder af børnelatter og gys.

Se flere billeder her  
LNP_4761

YAAAS! Drag Show

Der er fuldt hus på Radar. En vild aften med glitter og glam når de lokale drag performers, Mariah Freefall og Faux Moe byder på et brag af et show med drags fra nær og fjern

Se flere billeder her  
LNP_4009-Edit

Red Bull Conquer the Castle 2022

Et gennemført arrangement på Rosenholm Slot med vimpler og riddere i rustning, holdes der elite-kvalifikation. De bedste 8 mænd og 8 kvinder dyster om at kvalificere sig til elite-finalen søndag. Banen er hård og udfordrende. Vejret er blæsende og regnfyldt.

Se flere billeder her  
LNP_3759

Fangekoret

Fangekoret består af indsatte og tidligere indsatte, som er forsat med at synge efter løsladelsen. Koret optræder med sange, som korsangerne selv har skrevet. De handler om tro, skyld, fejltrin, håb og anger.

Se flere billeder her  

Food Festival 2022 - lørdag

Over tre dage fejrer 30.000 glade festivalgæster fællesskabet om det gode måltid på Tangkrogen. Over 250 dedikerede fødevarer virksomheder, producenter, madhåndværkere, foreninger og organisationer går sammen om at skabe et farverigt univers af smagsoplevelser

Se flere billeder her  
Z62_2450

ACT OF GRAVITY

En danseforestilling på en gigantisk trampolin, der starter med en introducerende science talk og kølige cocktails på Aarhus Havn i den gamle skibsbyggerhal B21.

Se flere billeder her  
Z62_0402 (1)

Symfoni i det fri

En symfonisk skovvandring, hvor tonerne snor sig mellem bøgetræerne med forskellige symfoniske pusterum. Eventyrligt og en helt fantastisk oplevelse

Se flere billeder her  
Z62_9537-Edit

Powwow på Eagleroad

Indiansk dansefest i naturskønne omgivelser med tipier, bål og lyden af trommer. Dansedragterne er omhyggeligt udformet efter original, indiansk tradition.

Se flere billeder her  
Z62_8785

DHL Stafet tirsdag

Løbefest i mindeparken for 40. gang, hvor motionister henover tre dage begiver sig ud på er 5x5 km stafetløb eller en 5 km walk.

Se flere billeder her  
Z62_8461

Opera i Skanseparken

Under afslappede former med picnickurv, medbragte tæpper, klapstole og hunde præsenteres publikum for fantastiske stemmer under åben himmel. En tradition, der hvert år samler 15.000-20.000 publikum til gratis koncert.

Se flere billeder her  
come2live frijsenborgslot

Come2live Frijsenborg Slot

Musikalsk eventyr i den smukke slotshave sammen med Barbara Moleko, Mathilde Falch, Mads Langer, Folkeklubben og Jacob Dinesen. Solen skinner, der danses, hygges og synges med fra et veloplagt publikum

Se flere billeder her  
3xgivismekoncert

3xGivisme Sommerfestival

Den uofficielle åbning af Aarhus Jazz Festival er i gang ved Det Lille Hus på havnen. Tre dage med jazz og forrygende koncerter, hvor der spilles fra tømmerflåder, imens publikum bliver forkælet.

Se flere billeder her  
verdensballetten

Verdensballetten Sostrup Slot

Balletdansere fra nogle af verdens dygtigste balletkompagnier, danske operasangere og internationale musikere giver Hendes Majestæt Dronningen og publikum en fantastisk oplevelse i naturskønne omgivelser. Før forestillingen var det muligt at spise picnic i den smukke park.

Se flere billeder her  
12501c_89bee27e3f514d4d921630dea5078a3b_mv2

Gastronomi mod Cancer

Fire ildsjæle står bag en indsamling til Børnecancerfonden. Derfor er søndag aften fyldt med smagsoplevelser ud over det sædvanlige på Aros Kunstmuseum med 5-retters menu med tilhørende vine, kaffe og sødt samt bobler og snack på tagterrassen. Kokkene bag aftenens storslåede menu kommer fra nogle af Danmarks største toprestauranter; Alchemist, Treetop, Syttende, Substans og Restaurant Gastromé. Kokkene og de frivilliges tid, råvarer, vine ect. er doneret eller sponsoreret. Alle billetindtægter går derfor ubeskåret til Børnecancerfonden.

Se flere billeder her  
12501c_cd51ce83d38a479ba9ffa680998c2286_mv2

Gardehusarer på Jydsk Væddeløbsbane

Imponerende opvisning af Gardehusarregimentet på Jydsk Væddeløbsbane i anledning af Hendes Majestæt Dronningens 50-års Regeringsjubilæum.

Se flere billeder her  
12501c_00724d41780a4971b8e321678b77d34e_mv2

Fed Fredag tv2 i Tivoli Friheden

Danmarks lykkeligste orkester,tv-2, indtager scenen til Fed Fredag under åben himmel i Tivoli Friheden og varmer publikum op på en regnfuld dag.

Se flere billeder her  
12501c_2f807fc7a314478591823477baf82a08_mv2

Danish Strongwoman DM

300 mennesker mødte op ved Sports Club Lystrup for at se Danish Strongwoman Dm. 8 mandlige nybegynder atleter fik lov til at dyste i de samme discipliner som Stærkkvinderne.

Se flere billeder her  
12501c_62189b396fdf4fe29cf917c0975790b0_mv2

Hundesvømning Luksushunden

7-8 Golden Retrievers og deres ejere har en sjov dag i hundesvømmehallen. Før hunden må bade i det opvarmede vand, skal den vaskes under bruseren og iføres svømmevest. Imens står uddannet personale klar med legetøj og godbidder til at tage imod hunden, når den kommer i bassinet.

Se flere billeder her  
12501c_2151f362e7a643c087ba0837d71e672f_mv2

Poetryslam Aarhus mesterskabskvalifikation

I Studenterhusets Cafe dystes om det sidste ord, og om to pladser til Aarhusmesterskabet. Poetryslam er spoken word. Det er humoristisk, rytmisk, dramatisk og tankevækkende.

Se flere billeder her  
12501c_31042d7527b943b9bd0759eff5aa7d1c_mv2

Rock i Ridehuset

To hæsblæsende tribute bands "Back in Black" og "Ramstein Jam" får taget til at løfte sig i Ridehuset -Bam-Bam!

Se flere billeder her  
12501c_0a416eca15994c38b8e0dbdcc12e5415_mv2

Fastelavns-Volley

Omkring 50 spillere fra forskellige byer i Jylland møder op i Vejlby Risskov Hallen for at spille Fastelavns-Volley.

Se flere billeder her  
12501c_bdf9c1da6bb84f60a969ca53530ca8cb_mv2

Rundvisning - Århus teater

På udvalgte dage er der rundvisning på Aarhus teater, hvor der fortælles om teatrets historie, arkitektur og udsmykning. Om aftenen når alle er gået hjem, bliver svanerne i loftet levende og flyver ud i natten efter inspiration.

Se flere billeder her  
12501c_f25f0953ae04419ab42a4de82ada3760_mv2

Wrestling

Sløjfen i Hadsten forvandles til en svedig arena med et hæsblæsende Bodyslam-Pro-Wrestling show med masser af action for store og små. Et veloplagt publikum fik en unik oplevelse i råstyrke, og var ikke tilbageholdende med at tilkendegive deres sympati og det modsatte overfor wrestlerne.

Se flere billeder her  
12501c_41daff3841b84bf984599240633ee058_mv2

SUPERSØNDAG-Aarhus Boulders

Der blev klatret, hygget og lagt planer for, hvordan de forskellige klatrebaner skulle løses

Se flere billeder her  
12501c_32bc5278f30b4a79b82328db7075314d_mv2

Tricked Esport Aarhus

I det nye Esport-center i Filmbyen, hvor du kan gå til Esport med dygtige undervisere i din fritid, var interessen for at spille på topkvalitets gaming stationer og høre om undervisningen overvældende. I hast måtte der opsættes flere gaming stationer.

Se flere billeder her  
12501c_60fea4be5afa4f8eb94c3a6fcac4cf59_mv2

Tyranniet Tager Til -Demonstration

Modstand Midtjylland holdt demonstration på Rådhuspladsen for at kæmpe for deres frihed og rettigheder og imod Corona restriktioner, vacciner og Coronapas

Se flere billeder her  
12501c_a335783cce9b4b99b1621540a6e2b428_mv2

Det turkise telt/Den Sorte Skole x Vertigo/Skt. Lukas Kirke

Martin Højland og Simon Dokkedal er dykket ned i religiøs og rituel musik fra hele verden, i et forsøg på at undersøge forskellige spor af spiritualitet i musikhistorien og føre dem sammen i en audiovisuel rejse midt i Skt. Lukas Kirke. En spektakulær performance af en audiovisuel rejse af musik, lyd, lys og laser.

Se flere billeder her  
12501c_2670874cd77047828569d3e442f1ecc2_mv2

Smilets Festival

Smilets Festival sparker efterårsferien i gang på fedeste vis med en gratis pop up-koncert på Pustervig Torv med Amea og Kalles World Tour.

Se flere billeder her  
12501c_e231267e739249d3985c71f307942a62_mv2

Tænd lys for hjemløse Bispetorv

Bispetorv lyser op i mørket, når Kirkens Korshær sætter fokus på udsatte og hjemløse, og Aarhus teater er lyst op i farven lilla, der er Kirkens Korshærs farve. I dag lever mere end 6000 mennesker i Danmark uden et hjem. To blev hjemløse i en alder af 8 og 12 år.

Se flere billeder her  
12501c_361211f34b7b49d495c01afb2050c150_mv2

Aarhus Tigers vinder mesterskabet

Tillykke til Aarhus Tigers med sejren i 1. divisions Bowl 58-14 over Herlev Rebels.

Se flere billeder her  
12501c_1310bb75a3d64bd184127107964fb6f9_mv2

3x Givisme Sommerfestival

Flemming Bamse Jørgensens Plads er omdannet til en jazz oase fyldt med flydende tømmerflåder til musikere og gæster. Disse kulturelle platforme giver alle tilstedeværende en farverig, sjov og kreativ oplevelse, når jazz ikke kun er for ørerne.

Se flere billeder her  
12501c_3009f780dc894483b17840134fd8de2a_mv2

Kirkestafet Skt. Johannes Kirke

Skt. Johannes Kirke er nummer to i kirkestaffetten, der giver sit bud på, hvad kreativitet er. Emnet belyses med salmer og orgelmusik. Kreativiteten i Biblen fortælles der om.

Se flere billeder her  
12501c_02ec8b398b354b4baa70df488b48dd43_mv2

Cap´s Harley-Davidson

Cap´s Harley-Davidson En dag, hvor vejret minder om forår, var for mange en god anledning til at komme til åbent hus og prøve en tur på en Harley-Davidson. En dag, hvor vejret minder om forår, var for mange en god anledning til at komme til åbent hus og prøve en tur på en Harley-Davidson

Se flere billeder her  
12501c_143445cf3a9f4de1950b23bd58874ffe_mv2

Aarhus Beachvolley Club

Aarhus Beachvolley Club inviterer til fælles åbne tryouts i april. Mange var mødt op både publikum og spillere. Der er mulighed for at spille på Elite Tour holdet og Elite Potientiale holdet.

Se flere billeder her  
12501c_9fe8d3c92b7b441c985d07019d9ceda6_mv2

Is på Egå Engsø

18 cm tyk is dækker Egå Engsø, der er velbesøgt. Mange var ude at gå på isen, kælke, kaitesurfe og løbe på skøjter. Andre holdt skovtur og dyrkede yoga. Alle gjorde vist noget, der ikke plejer at være muligt midt ude på Engsøen ovenpå vandet

Se flere billeder her  
12501c_b440c7e780824e0b86de305cda3bbbcb_mv2

Kor-øver i Aarhus Gospel Singers

Glæde, humor og fællesskab - syng gospel med Rune Herholdt i Citykirken. I festugen deltager koret i daglige flashmops i Aarhus C

Se flere billeder her  
12501c_80a27013f2134649b3554c55b2fe12f5_mv2

Parkour

Det boligsociale team Langkærparken inviterer til Parkour med Momo og Dora, hvor alle børn fra 8 år er velkomne til en vildt sjov og udfordrende sport.

Se flere billeder her  
12501c_3a2aedbd6e33490d88e20767c253fc5a_mv2

Koncert med Aarhus Brass Band

Stemningen var helt i top, da Aarhus Brass Band, der er placeret som nr.3 til Danmarksmesterskaberne, lørdag inden kvartfinalen spillede op til en udendørs frokost på scenen ved Street Food.

Se flere billeder her  
12501c_3864c3fc6e03451ab755aee23f3d46c3_mv2

#vi er mere værd

Knap 1000 sygeplejersker, venner og familie deltager i Fælles Walk med Grete Christensen, hvor sygeplejersker demonstrer for en fælles sag. Et lønløft og en fremtid uden forskel. Turen starter ved Ingerslev Torv med gang ned gennem byen for at slutte på DOKK1

Se flere billeder her  
12501c_fad2a59a86bc4a0abd24ea29f150758e_mv2

Det er Sommer - Peter Sommer

Aarhus åbner op Peter Sommer & Tiggerne gav publikum i Musikparken en fantastisk koncertoplevelse Aarhus Åbner Op er en folkefest for hele familien med fokus på storskærmsfodbold, stand-up, koncerter, film, børneunderholdning og gastronomi fra den 10. juni til den 11. juli 2021 i Musikhusparken.

Se flere billeder her  
12501c_11e95bcde5ce441aaf138278220357c5_mv2

Mosten MC-Engelsk træf

Høj sol og idylliske omgivelser med grønne marker og skov omgiver Mostens klubhus, og sætter rammen for Mosten MC- engelsk træf i Allingåbro MC-entusiaster kom fra hele Danmark for at være med i dag.

Se flere billeder her  
12501c_9ec9b29d68b844b888f90fd23796b8a3_mv2

Distinguished Gentleman's Ride, start, Aarhus 2021

Distinguished Gentleman's Ride, start, Aarhus 2021"The day for tweed and low speed", hvor kun solen mangler til køreturen gennem Aarhus.

Se flere billeder her  
12501c_01d23d9bfaf8447f82847c8c0c67167a_mv2

Break workshop og U16 Break Battle Beat Fabrikken

Beat Fabrikken, i samarbejde med Den åbne break forening i Aarhus, inviterer til Breaking dag med workshops og U16 Break Battle

Se flere billeder her  
12501c_6895076e61724f88822297a14f97f562_mv2

Børnejazzprisen Dokk1

Dokk1 fyldes med blæseinstrumenter, swing og blåtoner, da tre bands giver deres bud på, hvordan jazz i børnehøjde lyder. De musikalske indslag ledsages af humor og små fortællinger. En børnejury afgør, hvilket band, der løber med børnejazzprisen. Det blev "Jorden rundt med Malene Kjærgaard". Hvis det ser ud som om, at covid19 restriktionerne ikke er overholdt, skyldes det den vinkel som billederne er taget i.

Se flere billeder her  
12501c_81dfd6496eb7417f8c7285d6eb30ac56_mv2

Halloween i Modelparken

Passion for tog og entusiastiske frivillige driver modelparken i Egå, der for første gang pynter op til halloween. Turen rundt i parken foregår enten på elektrisk tog eller damptog, hvor zombier, skeletter, lys og lydeffekter sørger for uhyggen. Holdningen er, at børn må pille ved det hele. I fremtiden skal parken udvides med flere togbaner, 3 broer, en sø med sluser og en svævebane som togene kan køre på. Jeg fik et glimt af værkstedet, hvor de nye bygninger og tog skabes.

Se flere billeder her  
12501c_269584728ff44c92885ba3758783dc8f_mv2

Halloween i Tivoli

Tema: Tivoli Friheden Tåge og uhygge, det er halloween i Tivoli. Glade gys og skrig lyder fra spændte børn, der møder zombier og andre uhyggelige væsener, der i mørket ser meget skræmmende ud. Lyset fra de smukke forlystelser er en flot kontrast til uhyggen.

Se flere billeder her  
12501c_0eff20b212a04e83909761eb12e90da8_mv2

HIRI staldmesterskab Spring

Hinnerup Rideklub holder klubmesterskab i Spring, Selvom klubbens medlemmer i dag dyster imod hinanden, fornemmer man et sammenhold på tværs af alder og køn. En tradition i klubben er, at vinderen spules i vand og rulles i smuld efter præmieoverrækkelsen til stor morskab for klubbens medlemmer.

Se flere billeder her  
12501c_80bd3cedcf3b4514934a12e89da5f391_mv2

Kunst i Favrskov

Hinnerup Rideklub holder klubmesterskab i Spring, Selvom klubbens medlemmer i dag dyster imod hinanden, fornemmer man et sammenhold på tværs af alder og køn. En tradition i klubben er, at vinderen spules i vand og rulles i smuld efter præmieoverrækkelsen til stor morskab for klubbens medlemmer.

Se flere billeder her  
12501c_8595b5bc75904386854e1bc7036668c7_mv2

Golden træf Østjylland

Hver søndag er der træf på Åkrogen i Egå for golden retrievere. Ulige uger kl. 13 og i lige uger kl. 11. Her smider hundene selerne,og slippes løs til en times leg og socialisering med andre golden retrievere i alle aldre. Annemarie Lund Hammer starter facebook gruppen for golden retrievere for at møde andre golden. De første par gange kom der 6-10 stykker. I dag var der ca. 40 hunde.

Se flere billeder her  
12501c_cddb261bf0054c069bde0fc88a3657a0_mv2

Hockeyskole Ishockey Klubben Aarhus

Ishockey Klubben Aarhus - IKA holder hockeyskole hver lørdag. En dag med sjov og leg på is for alle børn mellem 3-11 år, der vil igang med at spille ishockey. Nogle var udfordret på balancen, andre så ud til at være født med skøjter på. De første billeder i dette spot, viser pigeholdet i ishockey. Alle kan være med på det samme hold uanset alder, da der kun findes dette ene pige hold.

Se flere billeder her  
12501c_58e75784f87c4912b3de11db80b51d30_mv2

Aarhus Hundesalon

Aarhus Hundesalon åbner i nye lokaler I dag var der officiel åbning af Aarhus Hundesalon i Lystrup. Her tilbydes alle hunderacer klipning, bad og trimning.

Se flere billeder her  
12501c_77ee86a878614387a8648cca9d8633ba_mv2

Åben træning Tigers U16

Åben træning Tigers U16 Henover sommeren er der åben træning på Århus Tigers ungdomshold.

Se flere billeder her  
12501c_43d82be2957a46b08cbe3784d88df079_mv2

Søsæt din egen lanterne

Tema: Tivoli Friheden En regnfuld aften kunne du male din egen lanterne og derefter få den søsat i svanesøen

Se flere billeder her  
12501c_4839c82506814133881abcf50722b395_mv2

Lystrup Shotokan Karate

Hele sommeren trænes der karate for alle, børn og voksne, der har lyst. Holdet i dag bestod af øvede og andre, der ville afprøve sporten. Der var fart over feltet og sved på panden. Tilskuerne kunne nyde lyden af stof, der smælder i luften, og de bare fødders lyde mod underlaget

Se flere billeder her  
12501c_cd32f150ff664eef8e0964b6262d1ce1_mv2

Blomsterfestival Tivoli Friheden

Blomster følger os gennem livet og markerer højdepunkter og traditioner. Tivoli Friheden serverer en fantastisk buket for hele familien, og byder på et blomsterflor uden lige, der inspirerer syn, dufte og tanker.

Se flere billeder her  
12501c_169020280f74465eaa413cafe185d961_mv2

Fuglebakken KFUM-VSK Aarhus på Højlyngen Stadion

Kampen startede, i bogstavligste forstand regnfuldt med, at VSK Aarhus kom foran 1-0. Herefter brød solen frem, og Fuglebakken KFUM fik spillet sig frem til en sejr på 2-1

Se flere billeder her  
12501c_9b09ddacb90241c2b8603d52dd7e68e1_mv2

Bliv klogere på Domkirkens historie

En dejlig sval og historisk oplevelse på en varm sommerdag arrangeret af Trøjborg Fællesråd, hvor gæsterne blev klogere på Domkirkens bygninger, orgel, alter og prædikestol og meget mere.

Se flere billeder her  
12501c_e9a240f01b804a3792bce91c80cb271d_mv2

Mek Pek - Åh abe baggårdskoncert

Mek Pek - Åh abe baggårdskoncert og Rock'n'roll show Mek Pek og trio spillede så børn og voksne kom ud fra altanerne og dansede i regnvejret. For en kort stund var corona næsten glemt.

Se flere billeder her  
12501c_a6ebffda64434b87a4363c804abc1c86_mv2

Tattoo Fashion i Lystrup

Tattoo Fashion i Lystrup startede dagen med en kø af besøgende udenfor før de slog dørene op til de nye lokaler. Mange valgte at få et lille/stort kunstværk med hjem i form af en tatovering. Alle bemærkede den gode stemning, og det var svært ikke at føle sig som en del af teamet i Tattoo Fashion.

Se flere billeder her  
12501c_84b4d747122a4174a9d613cd3c899f8a_mv2

De Dødes Dag - Festen

De Dødes Dag er en stor højtid i Mexico, hvor man mindes og ærer familiens afdøde slægtninge. Det er den dag, de afdødes sjæle besøger de levendes verden. I dag besøgte de levende MOMU.

Se flere billeder her  
12501c_78a219f99e054691b3ee8cb2f05e8b65_mv2

Åbent hus i Psykiatrien på AUH

De 50.000m2 store bygninger var fyldt til bristepunktet, da Psykiatrien holdt åbent hus på AUH.

Se flere billeder her  
12501c_8b9679e0ad7c478d8440379b8c42d3fb_mv2

Et besøg på Akut Covid Klinik, AUH

Se med og oplev hvordan det er at være patient og sundhedspersonale på Akut Covid Klinikken i en travl og meget anderledes hverdag.

Se flere billeder her  
12501c_f6571493fbb9470b9046cc4d6d2a00c8_mv2

Dagkirurgiske afsnit gør klar til at modtage covid patienter

Dagkirurgiske afsnit gør klar til at modtage flere Covid19 patienter og får frokost fra Gastromé og Atrium Efter regeringens og sundhedsmyndighedernes udmelding om forberedelse til epidemi gør sundhedspersonalet alt for at klargøre modtagelse af flere covid19 patienter. Gastromè og Atrium donerede gratis mad til personalet

Se flere billeder her  
12501c_508f8509c8dd4d2c9d82a9dbd3a45364_mv2

Gastromé og Atrium donerer gratis mad

Gastromé og Atrium donerer gratis mad til sundhedspersonalet To michelinkokke, Søren Jacobsen og William Jørgensen, har sammen med Claus Hommelhoff doneret middage til sygehuspersonalet, som tak for deres store indsats. Jeg tog en tur rundt i det smukke og mennesketomme Hotel Royal.

Se flere billeder her  
12501c_4afff10baeb249e7838a9e28d1f557b8_mv2

De døde kroppes hemmeligheder -AUH

Stemningen var dyster og dunkel med skeletter på væggene til en forbløffende event om de døde kroppes hemmeligheder, hvor humor gav et fint modspil til et alvorligt emne

Se flere billeder her  
12501c_be50f660e46a40f7b9ecfed4c1623d1a_mv2

Belle époque - kvinder, korsetter og kropsidealer

Tema: Aarhus Vintage Divine slog dørene op for en sjov og hyggelig tidsrejse i kjoler og kvindeidealer, fra belle époques korsetterede kurvede og pyntede stil, til 20ernes frigjorte charleston kjoler.

Se flere billeder her  
12501c_14e013e7780f4e1dabb53602206af436_mv2

International racekattemesse

En spændende dag i kattens tegn med internationale dommere. Her var store, små, langhårede, nøgne og stribede katte.

Se flere billeder her  
12501c_15dede0ade204a269236e24e5c2ab350_mv2

Ladies Night med Raunsborg

Superhud, skønne dufte og fantastiske produkter var drømme, der blev til virkelighed i aften

Se flere billeder her  
12501c_ecf2d1d6ffbb44b5970d6e50370412d1_mv2

Dødløft i Sports CLUB Lystrup, Danish Strongwoman M/K

Tema: Sport Dødløft er kongeøvelsen over alle stryketræningsøvelser, der kan transformatere din fysik, så du bliver den flotteste og stærkeste udgave af dig selv. Der var "hands on" og undervisning i teori og teknik for de fremmødte.

Se flere billeder her  
12501c_5bc5a692c9ed4ecd98a089c265fe5c01_mv2

Bryllupsmesse Aarhus Congress Center 2020

Bryllupsmesse Aarhus Congress Center 2020 Masser af inspiration til det perfekte bryllup kunne opleves på Bryllupsmessen i Aarhus

Se flere billeder her  
12501c_fcb6885c8e0d42969a8f92a0dc26d276_mv2

Jyske mesterskaber

Jyske mesterskaber i indendørsroning Danmarks bedste roere, i alle aldre og begge køn, konkurrerede enten individuelt eller i hold i forskellige løb. Sveden sprang og alle kræfter blev lagt i for at vinde en distance.

Se flere billeder her  
12501c_a6932bf07f1c48b99267176640ad5c6c_mv2

The Gospel Voices

Julen blev sunget ind på Salling rooftop for de mange tilhører, der havde trodset kulden.

Se flere billeder her  
12501c_4edb5efee69248ab813aa1f153eeb21a_mv2

BLÅ comedy show

BLÅ comedy show: Torben Chris, Rasmus Olsen & Anne Bakland Den hyggelige scene på BLÅ blev rammen om en aften fyldt med latter og grin, sarkasme og humor

Se flere billeder her  
12501c_360411347e534f6c837790225f232f43_mv2

Galerie Parnasse

Fernisering på Juleshow19, hvor 11 kunstnere viser deres helt utroligt smukke værker indenfor keramik, glaskunst og olie. Kunstner Kieth siger. "I paint what I find beautiful, sometimes in the ordinary, or in someone or something that takes my breath away", hvilket er indbegrebet af Galerie Parnasse.

Se flere billeder her  
12501c_59d839f757ff47eb93e83bdef9739052_mv2

Levende juledekoration

Der blev skabt smukke juledekorationer på Lystrup bibliotek, der i samarbejde med Lystrup blomster by Nordiq House holdt aftenkursus for at inspirere til at lave levende billeder eller dekorationer i moss og andre planter

Se flere billeder her  
12501c_3a3d161c855c405dbc5b0cd5539455e8_mv2

Ladies Mud Race, forhindringsbanen

Tema: Xtrem mandehørm Sol, tørvejr og masser af vand og mudder var med til at give deltagerne et smil på læben gennem den 8 km lange forhindringsbane.

Se flere billeder her  
12501c_e8a950ced2bd4d3a8d7473a2c0a2485e_mv2

Åbent Landbrug på Møllerup Gods

Godset vises frem, hvor der fortælles om bæredygtighed og anvendelighed af hamp.

Se flere billeder her  
12501c_0fbf3e0ab9544e448e46dd1746cc3ef6_mv2

Stig Rossen & Vennerne

Stig Rossen & Vennerne gav akustisk intimkoncert med historier og anekdoter mellem Flemming "Bamse" Jørgensens sange.

Se flere billeder her  
12501c_2b0469d0797f4464b54753b557adfd3f_mv2

Italiensk messe med opera & spisning

Italienske arier kombineret med vin og en skinkebuffet med de bedste råvarer fra Italien, var en kæmpe succes, der forkælede både smagsløg, øregange og hjerte hos de fremmødte.

Se flere billeder her  
12501c_7e33641b267345bda62f261d1d435da9_mv2

Menneskekæde rundt om AUH

Menneskekæde rundt om AUH - sammen er vi stærke. Menneskekæden, der bestod af personale, pårørende og patienter, dannede en ring rundt om hele hospitalet. Formålet var at vise offentligheden, at de ansatte står sammen mod de kommende besparelser

Se flere billeder her  
12501c_7a2702d22e8b489490e49a10e3f5f968_mv2

Aarhus Stiftstidende Jydsk Derby

Tema: Aarhus Årets største galopløbsdag på Jydsk væddeløbsbane var en særlig dag med ekstra fart på

Se flere billeder her  
12501c_6876c5a4b57f4f72968ff7f23c4a9ccb_mv2

Fame- Vilhelmsborg Festspil

Tidligere frivillige og en kegleklub var nogle af 150 tilskuere, der fandt vej til Vilhelmsborg for at se musicalen Fame. Publikum takkede for forestillingen med stående applaus, imens de spontan brød ud i sang og afsluttede aftenen med Danmarks nationalsang. Fame spiller indtil 27. august og billetter fås på https://vbf.dk/

Se flere billeder her  
12501c_7d8e3f8a543145d695d8e0ff09706495_mv2

Verdensballet - Møllerup Gods

Ballet med nogle af de bedste dansere, præsenteret højtidligt og i selskab med operaen og den klassiske musik. Publikum blev fortryllet i rammer, hvor Danmark er smukkest i omgivelserne på Møllerup Gods

Se flere billeder her  
12501c_2ec25eb2d75d4ce8bb94775d4bdf9ab0_mv2

Intimt modeshow

Intimt modeshow med secondhand-brudekjoler hos Preloved En af livets største fester behøver ikke at være dyrt. Preloved inspirerede de fremmødte til at købe unikke second-hand brudekjoler

Se flere billeder her  
12501c_8d7c15b77fd24caaab7aceee3e801106_mv2

Stafet For Livet

I silende regn bar nuværende og tidligere kræftpatienter den gule T-shirt, og startede stafetten med at gå den første runde på banen. I fælles forståelse blev livet fejret, minder delt og håb formidlet af mennesker i alle aldre.

Se flere billeder her  
12501c_add9ea8c2c1042b2adbbd18ab7ce8bc4_mv2

Niels Horup og Jørgen Leth på Salling Rooftop

Tema: Aarhus Poetisk, ligefrem og med sin velkendte stemme tryllebandt Jørgen Leth sit publikum med sin maleriske og fantastiske fortælleevne - Det bliver ikke væk

Se flere billeder her  
12501c_a00adc041e9d49099e4f73a5d5383eb1_mv2

Stand Up Paddle Course

Stand Up Paddle Course & Sauna og meditation i koldt vand med Win Hof Surf Agency havde både skyfri himmel og dygtig instruktør til deltagerne i stand up paddle surfing. Bagefter var der workshop med åndedrætstræning og kuldeeksponering med Win Hof (Ice man), hvor der blev mediteret i 4 grader koldt vand

Se flere billeder her  
12501c_46eec0deb0984d4bb02478d795f0f54c_mv2

Se en sortbjørn indefra

Se en sortbjørn indefra I høj solskin blev en sortbjørn dissekeret på Naturhistorisk Museum. Børn og voksne blev klogere på alt om sortbjørnen samtidig med, at de lærte en ny duft at kende. I høj solskin blev en sortbjørn dissekeret på Naturhistorisk Museum. Børn og voksne blev klogere på alt om sortbjørnen samtidig med, at de lærte en ny duft at kende. I høj solskin blev en sortbjørn dissekeret på Naturhistorisk Museum. Børn og voksne blev klogere på alt om sortbjørnen samtidig med, at de lærte en ny duft at kende.

Se flere billeder her  
12501c_704a61c6f3b9450d8b467b85b01ec388_mv2

BINGO BANKO børnecnacerfonden

Stjernedrys og gaveregn kendetegnede BINGO BANKO for Børnecancerfonden, hvor der var mødt masser af forventningsfulde børn og voksne op til et bjerg af præmier og underholdning.

Se flere billeder her  
12501c_a4e71de93f344c7fb3f88a3712b9d47a_mv2

Jacob Dinesen intimkoncert

Jacob Dinesen intimkoncert på Hantwerk og middag hos Timm Vladimir - en magisk aften Tema: Aarhus Det var en helt unik og oplevelsesrig aften, da Team Rynkeby Østjylland inviterede til ”Jacob Dinesen intimkoncert på Hantwerk” for et lille, eksklusivt publikum på 150 personer. Før koncerten var der tre retters Folkekøkken hos Timm Vladimirs Køkken, hvor Timm Vladimir selv var tilstede og præsenterede menuen. Aftenens overskud går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Se flere billeder her  
12501c_c6461c4f5e0b4794aac3f0404715569a_mv2

Åbent hus i DGI-Huset

DGI-Huset var velbesøgt til det første åbent hus arrangement i år. Lokalerne var fyldt med latter, glade smil og mange pust.

Se flere billeder her  
12501c_1b4ea185078948e1b451446042119960_mv2

Det nye år fejres i Aarhus Havnebad

Aarhus Havsvømning og Lyseng Svømning bød på en kold dukkert efterfulgt af en varm saunatur i Aarhus Havnebad. Mange tog imod tilbudet om en frisk start i 2019, og modstod frisk blæst med vindstød af stormstyrke. Undervejs var der hjemmebagt kage, varm chokolade med flødeskum og kaffe.

Se flere billeder her  
12501c_149081d6dffb421f9a0ee4c7a80d5d31_mv2

Byvandring med en hjemløs -Betty

Tema: Aarhus En oplevelse med GENLYD. Betty, tidligere hjemløs og misbruger, gav alle noget at tænke over, da hun hudløst ærligt fortalte om sin opvækst og sit liv som hjemløs, om begravelserne og om skyld og skam. Vi græd med Betty, da hun fortæller om sine to børn, hvor den ene er i himlen. Andre episoder får os til at grine højt. Vi ser nåleparken og en affaldsskakt, hvor man kan sove, når der ikke findes andre steder at gå hen. "Det er sejt at sige nej" gentager hun, og minder os om, at alle misbrugere er startet med kun at ryge i weekenden.

Se flere billeder her  
12501c_9effbaf2e42b4f87a4eaf5a82271047a_mv2

Salsa for sjov i Dome of Vision

Salsa for Sjov blev skabt i sommeren 2017 af Sebastian Bagge. Visionen for Salsa for Sjov er at sprede glæden ved og kendskabet til dans. Aftenen var et bevis på, at dans er glædesskabende.

Se flere billeder her  
12501c_1018215d17f04ef693ecdaba7b7c577f_mv2

KROP-SIND-ÅND Messen i Ceres Park

KROP-SIND-ÅND Messen i Ceres Park Tema: Aarhus KROP-SIND-ÅND Messen i Ceres Park er Danmarks største holistiske og spirituelle fællesskab, hvor messens ældste besøgende var 87 år.

Se flere billeder her  
12501c_d40db95a2bfb44e9b85bb3ac19f6029e_mv2

Kunstterapi i Dome of Visions

Kunst giver mulighed for at skabe forandringer uden en masse ord – også inde i os selv.

Se flere billeder her  
12501c_d3284325dbed45dda4ad47a74d8a238e_mv2

Ridehuset med Food Maker Faire

Onsdag aften i Ridehuset med Food Maker Faire Food Maker Fair fejrede madglæden for unge mellem 16-28 år. Festivalen bød på madværksteder, stande og workshops med alt fra pimp dine rester og sur-dej til fysikshow med flydende nitrogen

Se flere billeder her  
12501c_4d2a2b709e9845d984cc775840762cf4_mv2

Ladies Mud Race

Ladies Mud Race Tema: Aarhus En mudret, beskidt, våd og anstrengende oplevelse på Vestereng og Brendstrup Skov. En mudret, beskidt, våd og anstrengende oplevelse på Vestereng og Brendstrup Skov

Se flere billeder her  
12501c_5259af973f6547608934c84198872c0e_mv2

Teaterkatten

Sam and The Soulmates forstår at servere Jazz krydret med eksotisk, latinamerikansk stemning

Se flere billeder her  
12501c_0385a6c78b5247248bb911af174bacb8_mv2

Guldsmed Boye

Billedet er brugt på Guldsmed Boye FB side

12501c_6f7f2032af3f441e895ca2013195bbf2_mv2

Guldsmed Boye

Billedet er brugt på Guldsmed Boye FB side

12501c_afab3c6c000f46348d101fe48f235b0b_mv2

Virksomhedsbesøg

Stemningsbillede fra Bådcafe Marselisborg Havn. Virksomhedsbesøg

12501c_5e2e6b2b473d47d594e073988ed974b8_mv2

Virksomhedsbesøg

Stemningsbillede fra Bådcafe Marselisborg Havn. Virksomhedsbesøg

Indlæs flere billeder